Barrfiolernas rike

barrfiolernas-rike_omslagsbildBarrfiolernas rike är en suggestiv och smått hallucinatorisk spökhistoria om mörka livsöden och minnen som slagit rot djupt inne i de finska granskogarna.
När Miika får reda på att hans annars fattiga familj äger en släktstuga djupt inne i de finska skogarna ser han en möjlighet att fly förortens Göteborg och lämna sina nattliga mardrömmar och meningslösa tillvaro bakom sig. Äntligen ska han få skrivro och uppfylla sin dröm att färdigställa en roman. Och i bästa fall få veta mer om sin släkts historia, som hans mor av någon anledning hållit hemlig för honom. Men han har inte en aning om vilka omskakande och skräckfyllda upplevelser som väntar honom. Hemska hemligheter tycks ha fastnat i stugans väggar och golv och Miika är inte förberedd på den enorma kraft som bortglömda minnen kan ha. Långsamt sipprar och tränger sig stugans fruktansvärda historia in i Miikas medvetande och mot sin vilja har han plötsligt fått en viktig och farlig roll i släktens historia.

Barrfiolernas rike finns att köpa i vår shop eller hos nätbokhandlarna.

Röster om Barrfiolernas rike:

”Läsvärd spökhistoria från finländska landsbygden.”
Borås Tidning

”Joni Huttunen har ett enkelt och stilfullt språk som skildrar den finska naturen med så stark inlevelse att varje träd därute i skogen stundtals känns som en egen karaktär. Helhetsbetyg: 4.”
Johan Kennebjörk (BTJ-häftet)

“Läskig, mörk & spännande! Betyg 4/5.”
– Jennies boklista

Format: Danskt band
Utgivningsdatum: 25 november 2016
Antal sidor: 144